500px-ABN_AMRO.svg

NEWSFLASH: Nu tijdelijke aanbieding; 3 voor 2

Volg een van de vernieuwde Slimmer-Werken trainingen op T2G en ontvang 1 extra training.
Gebaseerd op onderzoek, innovatief en praktijkgericht ( zie ook onze artikelen ).
Je gaat de stof daadwerkelijk internaliseren en daardoor (alleen of met je team) stap voor stap:

~ meer de juiste dingen doen in minder tijd met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans ~

 • Één training: vouchers voor 2 gratis on-line trainingen.
 • Twee trainingen: gratis voucher voor de 3e training.
  [ zoek ev. collega’s en help elkaar met gratis vouchers ]

Het rendement van veel trainingen is immers te laag. Met de Academy of Minds ABN AMRO slimmer werken trainingen vegroot je het 70-20-10 effect en kan je de dag erna al tijd winnen en slimmer gaan werken. Vraag direct je voucher(s) aan (6 maanden geldig). Kies daarna op je gemak welke training je wil volgen.

Er is beperkt plek dus:
Claim nu je voucher

Slimmer werken, niet harder bij ABN AMRO

Welkom! Hier tref je informatie aan over de leermodulen, trainingen, webinars en support van preferred supplier Academy of Minds die gericht zijn op ‘Slimmer Werken, Niet Harder’ op basis van nieuwe methoden (o.a. Whole Brain Thinking) en slim gereedschap (o.a. MindManager).

Weet je nog niet precies waar je moet beginnen?

Ga dan naar de Analyse Persoonlijke Uitdagingen® en beantwoord de vragen (ca. 10 minuten).
Je ontvangt dan een een Persoonlijk Routeplan Slimmer Werken® met een advies, zowel voor als je minder of geen budget hebt/krijgt (webinars, support, leermodules, et cetera) óf wel budget hebt (Trainingen en Masterclasses). In deze video zie je de onderlinge verbanden (en meer tips) van het Routeplan Slimmer Werken.

Leg de basis onder je loopbaan binnen je Persoonlijk Ontwikkelbudget

De ideale start om slimmer te gaan leren werken (niet harder) is de Lifelong Learning training (zie hieronder), deze is nu tijdelijk in prijs verlaagd zodat hij valt binnen je Persoonlijk Ontwikkelbudget. Mocht Lifelong Learning al hebben gevolgd, dan is de meest logische vervolgstap de MindManager Foundation (ook tijdelijk in prijs verlaagd).

In het Routeplan vind je meer achterliggende informatie door op de naambordjes van de assen te klikken of op de mouse-overs te letten. Beiden kunnen je helpen je ‘leer-reis’ (zie filmpje voor uitleg) te gaan plannen.

 

 

 

Slimmer Werken Blog

Ook als je geen budget hebt helpen we je graag. Zie de blogposts hierboven of kijk op Lifehacking.nl.

Trainingen

Inschrijven voor de trainingen hieronder kan via Talent2Grow.
Kun je de training die je wilt volgen niet in Talent2Grow vinden? Gebruik het contactformulier of mail info@academyofminds.com.

 

Training Lifelong Learning

De training kan zowel klassikaal als online worden gevolgd met onze blended leaning aanpak
In deze persoonlijke effectiviteit training leer je vier technieken die elkaar versterken: handmatig mindmappen, begrijpend snellezen, geheugentraining en lateraal (verder) denken. Voor en na deze training bieden we extra lessen en hulp aan zodat je het geleerde ook gaat toepassen. Deze training biedt een sterke basis om je persoonlijke effectiviteit blijvend te vergroten waardoor je een beter fundament legt onder je loopbaan en je werk/prive balans. Bekijk de samengevoegde evaluaties van de laatste Lifelong Learning trainingen (pdf).

Prijs: €495,- (Zie aanbieding voor korting tot 31 december)

Zoek in Talent2Grow op: EX-WOM-LLL

Download de brochure | Mail ons voor meer informatie of om mee te doen | Je kan je via T2G inschrijven

Training Mindmanager Foundation

Één dag klassikaal of halve dag klassikaal met blended leaning
Aan de slag met Mindmanager – hands-on (basis)vaardigheden. Deze training is erop gericht je persoonlijke effectiviteit te vergroten en de samenwerking met anderen te verbeteren. Voor en na deze training bieden we extra lessen en hulp aan zodat je het geleerde ook gaat toepassen. De nieuwste inzichten op het gebied van Slimmer Werken, Niet Harder, m.b.v. digitaal mindmappen en business/visual mapping, zijn hierin opgenomen. Bekijk de samengevoegde evaluaties van de laatste MindManager Foundation trainingen (pdf).

Prijs: €495,- (Zie aanbieding voor korting tot 31 december)

Zoek in Talent2Grow op: EX-WOM-MMF

Download de brochure | Mail ons voor meer informatie of om mee te doen | Je kan je via T2G inschrijven

Training Tijd Slimmer Benutten

Één dag klassikaal of halve dag klassikaal met blended leaning
Hoe kun je de beschikbare tijd die je hebt zodanig benutten dat je meer de juiste dingen kunt gaan doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans? Voor en na deze training bieden we extra lessen en hulp aan zodat je het geleerde ook gaat toepassen. In deze training leer je welke oplossingen je kunt inzetten om de meest voorkomende uitdagingen bij het slimmer gaan benutten van je tijd aan te gaan pakken om zo je persoonlijke effectiviteit aanzienlijk te verbeteren. Bekijk de samengevoegde evaluaties van de laatste Slimmer Tijd Benutten trainingen (pdf).

Prijs: €495,- (Zie aanbieding voor korting tot 31 december)

Zoek in Talent2Grow op: EX-WOM-STB

Download de brochure | Mail ons voor meer informatie of om mee te doen | Je kan je via T2G inschrijven

Slimmer werken met je team (Building Better Teams)

Eén dag klassikaal
In deze training leer je welke methoden, technieken en andere middelen je kunt inzetten voor de meest voorkomende uitdagingen bij teams. Je leert hoe je in het hele team draagvlak creeert, slim samen doelen kan bepalen en hoe je deze doelen gezamenlijk bereikt. Ook leer je hoe je de communicatie kan verbeteren en zorgt dat iedereen zich gehoord voelt en zich gewaardeerd voelt. In de training leer je hoe je de processen rondom het team inzichtelijk maakt en kan verbeteren en zo de effectiviteit van teamleden en het team te verbeteren.

Prijs: €495,- (Zie aanbieding voor korting tot 31 december)

Zoek in Talent2Grow op: EX-WOM-SWT

Download de brochure | Mail ons voor meer informatie of om mee te doen | Je kan je via T2G inschrijven

Verslimmen Coach: Help je collega’s met slimmer werken

Wij geloven dat werk beter kan, zelfs MOET, en dat de kennis over HOE je dat doet in de eigen organisatie moet worden opgebouwd. Maar wie weet nu hoe krachtig de combinatie van de Kiss Focus, de pomodoro techniek en Eisenhower kan zijn, om maar iets te noemen? Of de combinatie mindmappen en Agile werken? Start een extra mini loopbaan! Help een halt toeroepen aan de waan van de dag, stress, doelen niet halen en ander ‘werk malheur’. Analoog aan de BHV’er zou er wat ons betreft ook op elke afdelingen/ ieder team EHSW persoon (Eerste Hulp bij Suf Werken) aanwezig moeten zijn. Dus niet allemaal maar “weer naar een training” (met laag rendement), maar zelf iemand ‘bij de hand hebben’ die je al op weg kan helpen met slimmer werken met de slimme ABN AMRO Tooling (o.a. MindManager) en andere handige methoden en technieken (Bijv. Agile werken). Een Verslimmen Coach dus.

Prijs: €495,- (Zie aanbieding voor korting tot 31 december)

Zoek in Talent2Grow op: EX-WOM-VCO

Download de brochure | Mail ons voor meer informatie of om mee te doen | Je kan je via T2G inschrijven

Hoe kun jij jezelf verslimmen?

Binnen Persoonlijk Ontwikkelingsbudget:

Trainingen Webinars Workshops

Gratis te volgen:

Leermodules

Ondersteuning:

Support sites

Klik hier voor het complete overzicht

Beweeg met je muis over een training om een korte beschrijving te zien, klik op een training om de brochure te downloaden.


Tip: MindManager software aanvragen? Dit kan met dit aanvraagformulier. Stuur het ingevulde formulier naar de AACB Servicedesk met een CC naar je manager. Voor wpb graag het SBT formulier gebruiken, voor SOLON het SOLON formulier

Webinars

Deze Smart Reset Series (SRS) webinars zijn, zonder voorgaande training, te volgen vanaf de eigen werkplek, thuis of via een mobiel apparaat.

Lunchwebinar

Daarnaast een keuze uit de volgende SRS lunchwebinars: Het structureren van informatie, Niet meer zo snel afgeleid zijn, Werken vanuit één (team) takenlijst, Uitstelgedrag tegengaan, Begrijpend snellezen, Vergroot je denkkracht en De Weekly Review.

✏ Inschrijven voor de SRS lunchwebinars kan eenvoudig via het webinar overzicht van Academy of Minds. Hier tref je ook uitgebreidere beschrijvingen aan. Of kijk op bij het abonnement voor meer webinars.

Abonnementswebinars

Ook kun je de webinars die we aanbieden bij het abonnement los volgen. Bekijk het overzicht en de beschrijvingen.

Zelfstudiemodules

scr_leermoduleOp deze pagina komen meer en meer leermodules beschikbaar die relevant zijn voor (alle) medewerkers van ABN AMRO en die gratis zijn te volgen. Op dit moment is de leermodule ‘Hoofd- en bijzaken onderscheiden’ aan te raden als voorbereiding voor de deelnemers van de Life Long Learning, MindManager Foundation, Werken met de nieuwe MindManager, de Masterclasses Omgaan met de Informatielawine en Projectmanagement met Mindjet MindManager en MS Project.
Binnenkort meer…

Support sites

De supportsites bieden naslagwerk voor de Mindjet MindManager software en voor de trainingen in de vorm van tips, downloads en templates.


VERSLIMMEN WORKSHOPS VOOR JE TEAM OF AFDELING OP JOUW LOCATIE

Workshop op je eigen locatie

Wil je graag een start maken met slimmer werken, niet harder? En…

   • heb je weinig budget en/of
   • heb je minimaal 12 collega’s of andere geïnteresseerden die er ook mee willen starten en
   • wil je op je eigen locatie een van de workshops (zie hieronder) volgen?

Dan komen we naar je toe!

De kosten van deze workshop zijn € 145,00 per persoon. De Summerschool aanbieding (t/m 31 juli) geldt een vaste prijs van € 995,00 (maximaal 30 personen).
Wij vinden het belangrijk om je (en je team) te helpen (ook als er geen budget is) omdat we weten er veel mensen zijn die onnodig hard werken, stress hebben of veel meer tijd kwijt zijn dan nodig is. Daarom willen we een beweging op gang helpen waarbij mensen elkaar gaan helpen.

Het resultaat is dat je zelf direct na de workshop al gelijk een stuk slimmer kan gaan werken maar ook een collega op weg kan helpen.

Slimmer Werken workshops

Een nieuwe start om slimmer te werken (niet harder)

Een bekende situatie? je komt tijd tekort. Er moet steeds meer gebeuren met minder mensen. Je hebt een aantal bekende technieken en apps al geprobeerd, maar je bereikt toch steeds niet het gewenste resultaat.

Er ontbreekt iets… De verbinding. Zou het niet fijn zijn om te weten op welk moment je welke tools en technieken het beste kan gebruiken zodat ze elkaar complementeren en versterken en het bovendien makkelijker is om alles bij te houden.
Meer informatie | Bekijk het verslag | Bekijk de evaluatie van ABN AMRO medewerkers

Jouw ideale werkweek

Lukt het je prima om elke dag wat taken af te tikken maar heb je toch aan het einde van de week nog veel taken openstaan die eigenlijk af hadden moeten zijn? Moeite om overzicht te houden? Een overvolle agenda? Last van uitstelgedrag? Niet met de juiste dingen bezig? Veel tijdverlies? Niet goed voorbereid? Stress?

In navolging op de workshop “Hoe werk je elke dag slimmer” gaan we ook de volgende stap in het slimmer werken behandelen en gaan we focussen op “Hoe werk je elke week slimmer”.
Neem contact op | Bekijk wat er is behandeld | Bekijk de evaluatie van ABN AMRO medewerkers

Jouw meest succesvolle kwartaal

Misschien lukt het je prima om elke dag en elke week slimmer te werken maar heb je toch het gevoel dat er een onbalans is in je leven? Je misschien te veel tijd bested aan werk of juist privé of een bepaalde rol? (ouder, partner, vrijwilliger, projectmanager, coach, etc.)

Als je (weer) de dirigent wil worden van je leven en per rol goede doelen wilt kiezen en deze kunnen opbreken naar kwartalen, weken en dagen om ze makkelijker en in balans te kunnen behalen, dan is dit een goede workshop voor jou.

Neem contact op | Bekijk de rapportage en evaluatie van ABN AMRO medewerkers

Jouw beste team

Je bent inmiddels zelf al aardig slim aan het werk. Je bereikt meer, hebt minder stress, meer plezier en resultaat en je voelt je redelijk goed in balans. Misschien is het dan nu tijd om dit met je team ook te bereiken?

Maar hoe werk je dan goed samen? Hoe kan je alle talenten bij elkaar zo inzetten dat er meer sociale innovatie ontstaat en team doelen makkelijker, eerder en met meer effect worden bereikt? Maar ook de persoonlijke doelen niet ondergesneeuwd raken? Deze workshop leert je methoden en instrumenten gebruiken om dit te kunnen bereiken.
Neem contact op | Bekijk de rapportage en evaluatie van ABN AMRO medewerkers

 

* alle prijzen die op deze pagina worden genoemd zijn exclusief BTW.

Back to Top