Leergangen

Samen met onze 7 gecertificeerde Visual Mapping trainers hebben we een tweetal leergangen ontwikkeld die beiden gericht zijn op meer de juiste dingen doen in minder tijd met meer plezier vanuit rust en balans.

Alle componenten van deze HNW definitie worden behandeld. Visueel denken, Whole Brain Thinking, Lateraal denken, HetNieuweVergaderen, Slimmer projecten opzetten en managen, tijd en plaatsonafhankelijk werken, HNW Tools, HetNieuweSamenwerken, BPM ‘light’, Personal Branding, Kennismanagement (met), Sociale Media en meer

Meester – Gezel principe

Wat we in eerdere trajecten hebben gemerkt is dat een zeer effectieve aanpak met een hoog rendement voor de organisatie, is om deze leergangen met een ‘Ambassadeurs- of Kopgroep’ te gaan doen. Zo ontstaat een degelijke kennisbasis voor jezelf en voor je hele team en de organisatie door meerdere teams te gaan ‘aansluiten’.

Hiervoor hebben we een aanpak op basis van het ‘ Meester – Gezel’ principe ontworpen die werkt met ‘Kenniscirkels’. Aangevuld met virtuele ontmoetingsplekken, supportwebsites, webinars, een kennisbank en meer.

Meer weten over de leergangen?

Wil je weten hoe dit kan werken voor jouw team of organisatie? Laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Of stel een specifieke vraag via het contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Verslimmen Leergang

De kern van de Verslimmen leergang is om mensen te trainen op basis van hun sterkten (sterktemanagement). De training is zo opgebouwd dat elke dagmodule voortborduurt op de vorige.

In drie (of vier, voor leidinggevenden) dagen leer je om jezelf, je team of je organisatie te verslimmen. Uit ervaring is gebleken dat de terugverdientijd 1 tot 2 maanden is. Zeker als je eerst de SRS Webinars volgt. De trainingen worden gegeven in verschillende landen talen. Naast de trainingen van de leergang bieden we ook ondersteuning in de vorm van o.a. ‘Personal Coaching’, slimme HNW instrumenten, het openspreekuur.nl en een supportwebsite.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

 • Visueel denken
 • Whole Brain Thinking
 • Leuker, korter en effectiever vergaderen
 • Slimmer projecten opzetten en managen
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken
 • Pomodoro
 • Online team dashboards
 • ‘Personal Branding’
 • Kennismanagement
 • Sociale media

 

Meer weten over de Verslimmen Leergang?

Heb je vragen over deze leergang of wil je meedoen met je team of organisatie? Laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Of stel een specifieke vraag via het contactformulier


  Volg de SRS webinars

  We bieden (gratis) Smart Reset Series webinars aan om op gang te komen met verslimmen.

  Back to Top