(Online) trainingen Slimmer werken

Het rendement van een dagje in de klas zitten is vrij laag. Wij vinden dat dat anders moet. Veel mensen geven immers op of branden op. Wij willen mensen echt helpen en zoeken continue naar betere manieren om tot nieuwe betere werkgewoonten te komen. Er moet steeds meer gedaan worden (met minder mensen). Automatisch zet je een tandje bij. Niet doen! Dat is onnodig en (zeker op langere termijn) niet goed voor je. Werk slimmer, niet harder….

Elke training bieden we aan volgens onze ‘blended learning‘ aanpak. Dat wil zeggen dat elke training inclusief een opening- en closing webinar, huiswerkbegeleiding via WhatsApp en een abonnement voor persoonlijke begeleiding en tips biedt. Eén van de trainers helpt dan om het geleerde in jouw praktijk toe te gaan passen.

We bieden vier basistrainingen aan die elkaar versterken. De volgorde die we adviseren, en het meest wordt gekozen, is

 1. Slimmer omgaan met de informatielawine (Lifelong Learning)
 2. Slimmer werken met MindManager (Foundation)
 3. Slimmer Tijd Benutten

Speciaal voor teams is er dan nog een vervolg: “Slimmer werken met je team” (Building Better Teams).

Trainingsagenda

Neem contact met ons op voor data. I.v.m. de huidige maatregelen hebben we tijdelijk geen klassikale opties.

basistrainingen

Slimmer omgaan met de informatielawine (Lifelong Learning)

In deze persoonlijke effectiviteit training leer je vier technieken die elkaar versterken. Deze training biedt een sterke basis om je persoonlijke effectiviteit blijvend te vergroten waardoor je een beter fundament legt onder je loopbaan en je werk/privé balans.

 • Mindmappen
 • Begrijpend snellezen
 • Geheugentraining
 • Lateraal (verder) denken

Slimmer werken met Mindjet Mindmanager (Foundation)

Aan de slag met Mindmanager – hands-on (basis)vaardigheden. Deze training is erop gericht je persoonlijke effectiviteit te vergroten en de samenwerking met anderen te verbeteren. Voor en na deze training bieden we extra lessen en hulp aan zodat je het geleerde ook gaat toepassen.

 • Digitaal Mindmappen
 • Effectiever werken
 • Praktische toepassingen
 • Slimmer samenwerken

Slimmer Tijd Benutten i.p.v Time Managment

Hoe kun je de beschikbare tijd die je hebt benutten zodat dat je meer de juiste dingen kunt gaan doen in minder tijd, met meer plezier én resultaat? Je leert welke oplossingen je in kunt zetten om de uitdagingen bij het slimmer gaan benutten van je tijd aan te gaan pakken.

 • Goede werk/privé balans
 • zorg dat je de juiste dingen doet
 • Gefocust je doelen halen
 • Meer rust en plezier


Slimmer werken met je Team

In deze training leer je welke methoden, technieken en andere middelen je kunt inzetten voor de meest voorkomende uitdagingen bij teams. Je leert hoe je in het hele team draagvlak creëert, slim samen doelen kan bepalen en hoe je deze doelen gezamenlijk bereikt. Ook leer je hoe je de communicatie kan verbeteren en zorgt dat iedereen zich gehoord voelt en zich gewaardeerd voelt. In de training leer je hoe je de processen rondom het team inzichtelijk maakt en kan verbeteren en zo de effectiviteit van teamleden en het team te verbeteren.

Prijs: € 595,- (dagtraining + blended learning*)

Meer informatie

Verslimmmen Coach opleiding

In deze training leer je hoe je collega’s / teamleden kan adviseren en begeleiden om meer de juiste dingen gaan doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans! Je leert welke elementen je kunt inzetten om de diverse uitdagingen bij het slimmer gaan werken, aan te gaan pakken. Denk hierbij aan: bewustzijn, reflectie, methodieken, technieken, gebruik van tools. Maar wel binnen de specifieke situatie van een persoon op een bepaald moment in de loopbaan! We gaan in op hoe mensen nieuwe gewoonten leren en wat je kan doen als zaken niet lukken. Je leert bovendien ook welke elementen elkaar kunnen gaan versterken en met welke je beter kan beginnen en welke later komen. Je krijgt toegang tot een gereedschapkist met analyseinstrumenten, tips voor coachen, adviseren, kennis overbrengen en diverse templates voor verschillende werkprocessen. Na deze training bieden we extra lessen en hulp aan zodat je feedback kan vragen als je eerste personen gaat coachen.

Prijs: € 595,- (dagtraining + blended learning*)


*Blended learning

In onze trainingen leer je slimmer werken, dat zal in veel gevallen alleen lukken als je gedrag en dagelijkse patronen aanpast. We geloven niet dat een (dag)training ervoor zorgt dat je gedrag ook echt veranderd. Om de geleerde methoden, theorieën en technieken echt goed, en vooral blijvend, toe te passen bieden we onze lesstof aan als ‘blended learning’. Dit is een combinatie van klassikaal en interactief online les, maar daarnaast online leermodules, huiswerk en hulp op afstand. Door herhalen van de lesstof, leren van elkaar en persoonlijke hulp helpen we je al het geleerde te internaliseren.

In de afbeelding hieronder zie hoe we de verschillende onderdelen van onze blended learning aanpak samenvoegen. Bekijk het voorbeeld met inhoudelijke informatie van de Lifelong Learning training.

trainingsverloop-agemeen-1000

 

Meer over onze virtuele trainingen

(Her)starten met MindManager

Deze virtuele masterclass is de snelste manier om de belangrijkste (nieuwe) functies van Mindjet MindManager te leren en te (her)starten met zakelijk MindMappen. Tijdens deze virtuele training word je geholpen met het maken van een (her)start met behulp van een set van tools (MindManager en de add-ins van aHa! Coaching), die worden beschouwd als toonaangevend op het gebied van zakelijk MindMappen. Deze tools zullen je helpen bij een nieuwe en slimmere manier van werken.

Prijs: €95,- (2 uur interactieve online training)

Download de brochure

Opfristraining MindManager

Na het volgen van een training is het vaak lastig alle opgedane kennis te behouden en merkt men dat het implementeren in dagelijkse routine lastig kan zijn. Deze Masterclass is ontwikkeld als herhaling op het geleerde bij de Verslimmen leergang om er nog meer rendement uit te halen.

Prijs: € 595,- (dagtraining + blended learning*)

Download de brochure

Meer weten over een training?

Selecteer de training waar je meer over wilt weten, laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Of vul het contactformulier in met je specifieke vraag

   

  Onze halve-dagtrainingen

  LiveMindMappen

  In deze training gaan we leren hoe je electronisch mindmappen kan inzetten om bijeenkomsten interactief te visualiseren voor het verkrijgen van draagvlak, vergroten van de creativiteit en het ontsluiten van het ‘collectieve brein’.

  Prijs: €295,- (halve-dagtraining + blended learning*)

  Vergroot je denkkracht

  Haal meer uit je brein met ´Whole Brain Thinking´ en door denkvalkuilen te vermijden en leer technieken om je denkkracht te vergroten (met o.a. lateraal denken, verder denken en geheugentechnieken).

  Prijs: €295,- (halve-dagtraining + blended learning*)

  Slimmer (Online) Samenwerken

  We behandelen o.a. de link met visueel denken, oefenen de basisfuncties en gaan leren hoe de geavanceerde functies in de dagelijkse werkprocessen ingezet kunnen worden. Doel is om uiteindelijk een halve à één dag in de week tijd te besparen.

  Prijs: €295,- (halve-dagtraining + blended learning*)

  Meer weten over het trainingsaanbod?

  Laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Of vul het contactformulier in met je specifieke vraag


    

   Responses (3)

   1. […] Trainingen […]

   2. […] Trainingen […]

   3. […] Trainingen […]

   Back to Top