Trainingen & Meer

Verhoog het rendement voor jezelf, je team of je organisatie!

Het rendament van een klassikale training is relatief laag. Dat van alleen maar een E-learning programma ook. Waarom? Omdat volgens sommige deskundigen 70% van wat we leren gebeurd door te doen, 20% door dit met anderen te delen en bespreken en 10% door een training te volgen.

Je kunt echter veel meer uit die 70% halen door te gaan werken op basis van de WoM Idee Realisatie Cyclus, een Personal Dashboard, Whole Brain Thinking technieken en door een leerlogboek bij te houden. De 20% kan effectiever door actief luister technieken te leren, een groeps leerlogboek bij te houden, templates te gaan gebruiken, een team dashboard te gebruiken en kennis kringen te organiseren. Door een uitgekiende combinatie van blended learning (dus klassikaal én virtueel), een coaching en buddy programma en koppeling met de organisatiedoelen, het lean en kennis management programma kan ook de 10% veel meer gaan opleveren. Op hoeveel kom je dan? 50-30-20? 10-20-70? Vraag het een van onze adviseurs.

Daarom bieden wij bijna iedere klassikale dagtraining en halve dag training ook aan als ‘blended learning’ variant. Daarom hebben wij samen met onze klanten een routekaart en APU (Analysetool Persoonlijke Uitdagingen) ontwikkeld. Vooral omdat wij geloven dat werk veel beter kan. Zelfs moet. Voor iedereen. Ook als je geen budget hebt. Vandaar dat we veel gratis services bieden en zelfs mensen in de organisatie opleiden tot Verslimmen Coach (gratis) en Verslimmen Adviseur.

 

Leergangen

Samen met onze gecertificeerde Visual Mapping trainers hebben we een tweetal leergangen ontwikkeld die beiden gericht zijn op meer de juiste dingen doen in minder tijd met meer plezier vanuit rust en balans.

(Online) Trainingen

Wil je slimmer leren werken? Via onze ‘blended learning’ aanpak zorgen we dat je wat je leert ook echt gaat gebruiken. Van mindmappen en snellezen tot slimmer tijd benutten. Trainingen geven we zowel klassikaal als online.

Workshops

Onze workshops zijn er op gericht in een korte tijd te leren hoe je de verschillende onderwerpen kan inzetten bij je eigen werkzaamheden. De workshops duren tussen de 1,5 en 3 uur.

Webinars

Onze webinars bieden je de mogelijkheid om vanaf je eigen pc of mobiele apparaat in korte tijd (een half uur of een uur) een interactieve les te volgen. De webinars zijn een goede start om slimmer te werken. Wij hebben voor veel voorkomende uitdagingen in het werkproces als onderwerp gekozen.

Masterclasses

De masterclasses zijn ontwikkeld om na de leergang of trainingen verder te verdiepen en te helpen bij het dagelijkse werk. De masterclasses zijn erop gericht nog meer te halen uit specifieke onderwerpen van de trainingen en leert je nieuwe technieken en gewoonten om slimmer te werken.

Klik hier voor het complete overzicht

Klik op een training, masterclass of support item voor meer informatie.


Weet je niet waar je moet starten?

Doe de Analyse Persoonlijke Uitdagingen

Meer de juiste dingen doen in minder tijd met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans

Training of leergang?

In het overzicht hieronder staan individuele trainingen (klik op het icoontje voor meer informatie) maar ook elkaar opvolgende modules die samen een ‘leergang’ vormen. Een leergang biedt meer rendament en kan ook veranderprocessen ondersteunen. Bel een van onze adviseurs of laat je e-mail adres achter voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk ook onze Routekaart Slimmer Werken, die we hebben opgesteld met de ervaring van onze klanten, om te zien hoe de trainingen jou en je organisatie kunnen helpen slimmer te werken en welke elementen daarbij komen kijken.

Wat is het beste voor jouw situatie?

Laat je e-mail adres achter en we nemen contact op voor vrijblijvend advies

  Welke training als eerste?

  Wil je snel beginnen slimmer te werken en niet harder? De beste start is de ‘Lifelong Learning’. Vooral als je de rest van je leven een basis wilt leggen om succesvol te zijn. In deze training leer je effectiever, creatiever en succesvoller te worden.

  Deze training bevat o.a. snellezen, geheugentraining en handmatig mindmappen. De gemiddelde waardering voor deze Top Training is een 8,6. De laatste 3 trainingen zelfs een 9,2. Is je budget beperkt? Volg dan eerst een webinar of workshop.

  Je kunt je voor al onze trainingen zowel individueel of als groep inschrijven. Neem contact met ons op over de beschikbare data.

   

   

  Back to Top