Hoe slim werk jij eigenlijk? Welke technieken ken je en pas je toe?

En vooral, welke ken je nog niet (en zou je moeten kennen)? Ben jij ook altijd bezig om jezelf te ontwikkelen? Steeds beter te worden in je werk? Tijd te winnen? Slimmer te werken, niet harder? Vanuit rust en balans? Met meer resultaat, en vooral ook werkplezier? Gebruik je al GTD, de Pomodoro techniek, LSD, Zeigarnik, de Kiss focus techniek? Snellezen? Ja? Goed op weg! Nee? Oké, dan zijn er waarschijnlijk nog diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Op basis van feedback van meer dan 5000 cursisten en vele onderzoeken hebben we diverse aanpakken opgezet om jezelf te analyseren om zo te ontdekken welke verbetergebieden er zijn. Een eenvoudige vorm is onze analyse (en ook voor je team), en de meer diepgaande manier (de APU aanpak) kan je kosteloos bij ons aanvragen.

Maar wil je op een leuke speelse manier je kennis testen om zo te ontdekken welke technieken en onderwerpen je nog op je lijstje kan zetten? Daar hebben we een Kahoot voor je gemaakt! Heb je meer dan 80% van de vragen goed dan hebben we een leuke verrassing voor je! Schrijf je hieronder in voor de leuke, speelse en uitdagende manier (en we sturen je de Kahoot link op). De keus is aan jou!

TIP: lees een van onze artikelen over slimmer werken en je score (en kans op een leuke verrassing) zal een stuk hoger zijn ;-).

Schrijf je hieronder in en je ontvangt een link om mee te doen!

     

    Posted on 1 september 2022 in Trainingen

    Share the Story

    Back to Top