Downloads

 

Posters en visualisaties

Om je op weg te helpen met ‘Slimmer Werken, Niet Harder’ geven we (blended learning) trainingen én hebben we ook een aantal infographics op poster formaat ontwikkeld die we je gratis aanbieden. We willen immers graag iedereen helpen.

De posters zijn in hoge resolutie downloadbaar zodat je ze groot kan uitprinten en op kan hangen bijvoorbeeld bij je werkplek

Bekijk de posters

 

templates

Een gedragen marketingstrategie

Aan de slag met een betere en gedragen marketingstrategie! We helpen je hierbij met 2 zaken; 1) Het gebruik van een 3 stappen template waaruit een dynamisch dashboard ontstaat om te kunnen blijven sturen. 2) Een methode (livemappen) om betere ideeën te ontwikkelen, met draagvlak! Zie ook het artikel op Frankwatching.

Lees verder en download

Vergroot het succes van je team

Hoe zorg je dat een team beter gaat presteren? Hoe zorg je dat er een goed en door het team gedragen plan komt? De template geeft je een kapstok en een aantal tips & tricks om met je team beter samen te gaan werken.

We hebben een template opgezet met om te helpen bij het opzetten van een teamplan. Gebruik deze om stap voor stap met je teamleden tot een team plan(ning) en dashboard te komen.

Lees verder en download

Gratis downloads die je helpen om slimmer te werken

Om je op weg te helpen met meer de juiste dingen doen in minder tijd met meer plezier vanuit rust en balans hebben we een aantal documenten, mindmaps en afbeeldingen etc. verzameld.

Er zijn downloads voor o.a.

 • Whole brain Thinking (WBT)
 • Sneller veranderen
 • Mindmappen
 • Tijdbenutting
 • Vergaderen en samenwerken
 • Het Nieuwe Werken
 • en nog veel meer..!

Vul onderstaand formulier om toegang te krijgen tot deze downloads

  Ik ontvang graag de World of Minds nieuwsbrief* * meer informatie

  Back to Top