Behaal lange termijn doelen met een jaar- en kwartaalplanning

Vaak zijn we elke dag druk aan het werk, maar wordt dan ook het juiste gedaan? En wat is dan eigenlijk het juiste. Om daar en goed overzicht over te krijgen adviseren we een jaarplanning te maken. De jaarplanning is niet bedoeld om het hele jaar tot in detail in te plannen, maar om je te laten nadenken over waar je heen wilt.

Veel mensen hebben verschillende rollen op hun werk. Zowel formeel (projectleider, trainer, adviseur etc.) als informeel (regelen bedrijfsuitjes, verjaardagscadeau’s regelen etc.). Daarnaast heb je waarschijnlijk ook privé nog verschillende rollen, bijvoorbeeld sporter, partner, ouder. Bedenkt voor elke rol wat je doel is voor het jaar. Die doelen zijn vrij groot en ver weg. Bedenk daarom wat je komen kwartaal wil en kan btc gambling sites bereiken voor deze doelen. Daarna bedenk je wat je voor de kwartaaldoelen als eerste stap kan doen (weekdoel).

Volg voor meer uitleg de webinar “Hoe werk je slimmer elk kwartaal“. In de training “Slimmer Tijd Benutten” behandelen we deze template in combinatie met andere technieken en methoden om meer de juiste dingen te doen in minder tijd.

Download het voorbeeld van de jaarplanning (pdf).

 
Heb je hier vragen over of wil je meer weten? Neem contact met ons op.
 

 

Posted on 16 januari 2017 in Hoe werk je elk kwartaal slimmer, Personal Dashboard, Slimmer Tijd Benutten, Structureren van informatie

Share the Story

Back to Top