Training supportpagina

Slimmer Tijd Benutten

Op deze pagina kan je alles vinden wat je nodig hebt om hetgeen wat je hebt geleerd in de training ook in je dagelijks leven te gaan gebruiken! Hier staan alle handouts die je in de training hebt gekregen die je zelf kan downloaden.

Mocht je nog een verdiepende slag willen maken? Lees dan onze blogs of schrijf je in voor een webinar of een Masterclass!

Denk jij dat je Slimmer Tijd Benut als geen ander en wil je graag jouw kennis testen? Beantwoord dan onze vragen op ons gamified leerplatform Collegia! Heb je de benodigde aantal punten gehaald? Dan sturen wij het certificaat naar je op!

Vervolg

Aan de slag: In de training ben je bewust geworden over dat slimmer werken mogelijk is en heb je begrip gekregen met welke elementen dit kan. Ons advies is om niet alles direct proberen toe te passen, maar in kleine stappen te beginnen. Start bijvoorbeeld met het inplannen van een reflectiemoment voor elke dag. Wat zijn je twee belangrijkste doelen voor morgen? Wat kun je van vandaag leren? En bouw dan door in kleine stappen!

Webinar: We raden aan een persoonlijk dashboard te maken om overzicht te creëren en je lange en korte termijn doelen te halen. Hiervoor hebben we een serie van vier “SRS personal dashboard webinars“.

Training: We bieden drie basistrainingen aan, waarvan MindManager Foundation er één is. De drie trainingen samen vormen een goed fundament om slimmer te werken. De andere trainingen zijn “Lifelong Learning” en “Mindmanager Foundation” . Heb je deze trainingen al gevolgd? Om je verder te verdiepen bieden we masterclasses aan. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Certificaat: Heb je de training succesvol gevolgd en wil je je kennis testen? Aan het einde van de training wordt je automatisch uitgenodigd om je kennis te testen in het online gamified leerplatform Collegia! Heb je nog geen toegang gekregen? Stuur dan een e-mail naar info@worldofminds.com of neem contact op met jouw trainer!

Support en materialen

Gebruikt tijdens de training:
Eisenhower matrix
Pomodoro: Activity Inventory (PDF) en Excel
Pomodoro: ToDo Today
Pomodoro Niet storen Visual
Pomodoro info & achtergrond (PDF)
Weekrooster
Weekplanning
Jaarplanning met waarde (mmap bestand)
PD Visual
Idee Realisatie Cyclus

Opdracht:
Inschatting werk in Pomodoro’s en prioriteit

Extra’s:
Download de posters Werk Slimmer Elke Dag, Elke Week en Elk Kwartaal en Met Je Team(pdf).

Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de training aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog.

Regelmatig nieuwe tips
Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Verdieping:
Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

Tips, links, artikelen en meer

Back to Top