Training supportpagina

MindManager (Foundation)

 

Op deze pagina kan je alles vinden wat je nodig hebt om hetgeen wat je hebt geleerd in de training ook in je dagelijks leven te gaan gebruiken! Hier staan alle handouts die je in de training hebt gekregen die je zelf kan downloaden.

Mocht je nog een verdiepende slag willen maken? Lees dan onze blogs of schrijf je in voor een webinar of een Masterclass!

Denk jij dat je de MindManager basics beheerst als geen ander en wil je graag jouw kennis testen? Beantwoord dan onze vragen op ons gamified leerplatform Collegia! Heb je de benodigde aantal punten gehaald? Dan sturen wij het certificaat naar je op!

Vervolg

Aan de slag: In de training heb je een aantal mogelijkheden geleerd van MindManager. We adviseren je veel te oefenen met mindmappen en MindManager om het steeds beter onder de knie te krijgen. Niet alleen de knoppen en opties, maar ook hoe je een inhoudelijk goede mindmap maakt met de juiste hoofd- en bijzaken. Laat je mindmaps ook regelmatig aan anderen zien en vraag hun mening. Uiteraard willen wij je mindmaps ook van feedback voorzien.

Webinar: We raden aan een persoonlijk dashboard te maken om overzicht te creëren in MindManager en helpen je lange en korte termijn doelen te halen. Hiervoor hebben we een serie van vier “SRS personal dashboard webinars“. Bekijk ook de lunchwebinars voor een korte sessie over specifieke onderwerpen.

Training: We bieden drie basistrainingen aan, waarvan MindManager Foundation er één is. De drie trainingen samen vormen een goed fundament om slimmer te werken. De andere trainingen zijn “Lifelong Learning” en “Slimmer Tijd Benutten” . Heb je deze trainingen al gevolgd? Om je verder te verdiepen bieden we masterclasses aan. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Certificaat: Heb je de training succesvol gevolgd en wil je je kennis testen? Aan het einde van de training wordt je automatisch uitgenodigd om je kennis te testen in het online gamified leerplatform Collegia! Heb je nog geen toegang gekregen? Stuur dan een e-mail naar info@worldofminds.com of neem contact op met jouw trainer!

Support en materialen

Gebruikt tijdens de training:
Spiekbrief MindManager sneltoetsen (PDF)
Personal Dashboard oefening (mmap)
Idee Realisatie Cyclus (PDF)
Excel sheet met vragen voor de introductie (bestand downloaden met rechtermuisknop (“link opslaan als”) en via Excel openen)
5W+H sjabloon (mmap)
Brein in uitvoering (doc)

Extra’s:
Download de poster “Werk Slimmer Elke Dag” (pdf).

Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de training aan bod zijn gekomen.

Regelmatig nieuwe tips
Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog (zie ook een selectie hieronder). Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Verdieping
Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

Tips, links, artikelen en meer

Back to Top