Training supportpagina

Lifelong Learning

Op deze pagina kan je alles vinden wat je nodig hebt om hetgeen wat je hebt geleerd in de training ook in je dagelijks leven te gaan gebruiken! Hier staan alle handouts die je in de training hebt gekregen die je zelf kan downloaden.

Mocht je nog een verdiepende slag willen maken? Lees dan onze blogs of schrijf je in voor een webinar of een Masterclass!

Denk jij dat je de de geleerde stof goed kent en wil je graag jouw kennis testen? Beantwoord dan onze vragen op ons gamified leerplatform Collegia! Heb je de benodigde aantal punten gehaald? Dan sturen wij het certificaat naar je op!

Vervolg

Aan de slag: In de training heb je veel verschillende dingen geleerd. Nu is het ook zaak hier echt wat mee te doen. Ons advies is om niet direct alles te willen doen, probeer het stap voor stap te doen. Oefen bijvoorbeeld elke dag kort het snellezen, je zult zien dat dit steeds makkelijke gaat en het een gewoonte wordt. Ook het (goed) mindmappen vergt oefenen, maak elke dag een mindmap van een gesprek, of een artikel wat je interessant vind.

Webinar: Bekijk de lunchwebinars voor een korte sessie over specifieke onderwerpen.

Training: We bieden drie basistrainingen aan, waarvan Lifelong Learning er één is. De drie trainingen samen vormen een goed fundament om slimmer te werken. De andere trainingen zijn “Slimmer werken met MindManager (Foundation)“, waarin je ook elektronisch leert mindmappen, en “Slimmer Tijd Benutten” . Heb je deze trainingen al gevolgd? Om je verder te verdiepen bieden we masterclasses aan. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Certificaat: Heb je de training succesvol gevolgd en wil je je kennis testen? Aan het einde van de training wordt je automatisch uitgenodigd om je kennis te testen in het online gamified leerplatform Collegia! Heb je nog geen toegang gekregen? Stuur dan een e-mail naar info@worldofminds.com of neem contact op met jouw trainer!

Support en materialen

Gebruikt tijdens de training:
Leermodule Hoofd- en bijzaken (online)
Handout training Lifelong Learning (PDF)
Visualistatie Debat-discussie-dialoog (PDF)
Video: Korte uitleg van de regels en tips van het mindmappen
Artikel: Leer snellezen in 6 stappen
Oefen snellezen met Spreeder

Extra’s:
Download de poster “Werk Slimmer Elke Dag” (pdf).

Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de training aan bod zijn gekomen.

Regelmatig nieuwe tips
Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog (zie ook een selectie hieronder). Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Verdieping
Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

Tips, links, artikelen en meer

 

Back to Top