Slimmer Werken Infographics

poster-muurWil je meer de JUISTE dingen in MINDER tijd doen met MEER plezier en resultaat vanuit rust en balans?

Om je op weg te helpen met ‘Slimmer Werken, Niet Harder’ geven we (blended learning) trainingen én hebben we ook een aantal infographics op poster formaat ontwikkeld die we je gratis aanbieden. We willen immers graag iedereen helpen.

De posters zijn in hoge resolutie downloadbaar zodat je ze groot kan uitprinten en op kan hangen bijvoorbeeld bij je werkplek.

TIP: Wil je een degelijke basis onder je werk leggen, blijven leren en je loopbaan versnellen? Volg onze Blog feed, onze LinkedIn pagina en deze ‘poster pagina’ (we voegen regelmatig slimmer werken posters en nieuwe webinars toe!

Nieuw: 6 Tips om je lange termijn doelen te halen

Veel mensen hebben aangegeven moeite te hebben om doelen (bijvoorbeeld aan goede voornemens) te halen die wat groter zijn of wat verder weg liggen in de tijd. Vandaar deze 6 tips die je kan gaan gebruiken om je lange termijn doelen goed te bepalen en te gaan halen. Deze poster is een vervolg op de poster ‘6 Tips om elke dag slimmer te werken’. Volg de ‘Effectief goede gewoonten aanleren (en stoppen met slechte)’ webinar (interactieve on-line les) voor meer informatie en uitleg over het aanleren van gewoonten.

Download de poster

Nieuw: 6 Tips om elke dag slimmer te werken

6tipsomslimmertewerken-lowresHeb je ook soms het gevoel dat je wel veel doet op een dag maar niet zeker weet of je wel het juiste doet? Dat je niet af krijgt wat je zou willen? Of dat je snel afgeleid bent? Hier is vrij makkelijk wat aan te doen! Daarom hebben we 6 tips op een poster gezet. Lees (share en like s.v.p. 😉 het artikel op frankwatching.com voor meer toelichting en/of volg de ‘Hoe werk ik elke dag slimmer’ webinar (interactieve on-line les).

Download de poster

Werk Slimmer Elke Dag

poster-werk-elke-dag-slimmer-low-resOp deze infographic staan nog meer tips om elke dag slimmer te gaan werken als een ‘flow’ van de dag. We adviseren niet alle tips in één keer toe te passen, maar er ééntje te kiezen en er de komende weken een gewoonte van maken. Hoe? Zie dit artikel. Kies dan pas een andere tip. De verschillende tips/elementen versterken elkaar. Lees hier in dit artikel er meer over en/of volg de bijbehorende webinar (interactieve on-line les).

Download de infographic in poster resolutie

Werk Slimmer Elke Week

poster-werk-elke-week-slimmer-aom-lowresMooi als je elke dag goed werkt maar wat als je verder liggende doelen niet makkelijk haalt? Deze infographic geeft in een ‘weekritme flow’ aan wat je daar aan kan gaan doen en ook hoe je overzicht en een rustig gevoel kunt houden. Leer ook van wat er wel of niet goed gaat om zo elke week jezelf te verbeteren. Lees hier er meer over en/of volg de bijbehorende webinar (interactieve on-line les).

Download de infographic in poster resolutie

Werk Slimmer Elk Kwartaal

werk-slimmer-elk-kartaal-lowresHet is belangrijk je hogere doelen in de gaten te houden en af en toe bij te sturen. Liefst in een goede werk/leven balans. Dit is lastig vanuit je dagelijkse of wekelijkse werkzaamheden. Om op een wat meer strategisch niveau naar je werkzaamheden te kijken hebben we elementen op de infographic in een ‘kwartaal flow’ gezet die je daarbij helpen. Volg de bijbehorende webinar (interactieve on-line les).

Download de infographic in poster resolutie

Maak een gewoonte van Slimmer Werken

poster-gewoontenVaak heb je goede voornemens, ook in je werk, maar lukt het niet goed deze vol te houden. Deze infographic geeft je tips hoe je een nieuwe (betere) gewoonte kan internaliseren zonder dat je tussentijds de motivatie verliest. De tips worden toegelicht in dit artikel Je kunt ook de bijbehorende webinar (interactieve on-line les) volgen.

Download de infographic in poster resolutie

Werk Slimmer Met je Team

poster-slimmer-werken-met-je-teamBijna iedereen werkt wel in een (virtueel) team en weet hoe belangrijk het is om uitgelijnd te zijn. Dan is (iedereen in) het team immers ook met de juiste dingen bezig. Deze infographic geeft tips om als team naar dezelfde ‘gedragen’ doelen te werken, samen overzicht te houden en goed te blijven communiceren. In dit artikel wordt e.e.a. toegelicht. Je kunt ook de bijbehorende webinar (interactieve on-line les) volgen.

Download de infographic in poster resolutie

Tijd voor de pomodoro techniek

Wil je ook werken aan de juiste dingen zonder afgeleid te worden? Dan is het tijd voor de pomodoro techniek. Deze techniek helpt je in korte blokken door te werken met behoud van concentratie. Ook zorg je dat je overzicht hebt van al je taken en dat je ook de juiste als eerst doet. Deze poster is een hulp voor verminderen van afleiding en geeft een korte beschrijving van de techniek.

Volg de webinar “niet meer zo snel afgeleid zijn” voor meer informatie over de pomodoro techniek

Download de infographic in hoge resolutie

Back to Top