Workshops

De hoeveelheid informatie die op ons afkomt via internet, email en sociale media neemt elk jaar toe. Hierdoor neemt de druk toe om slimmer te gaan werken (niet harder) en de noodzaak om stress te gaan verlagen.

Onze workshops zijn er op gericht in een korte tijd te leren hoe je de verschillende onderwerpen kan inzetten bij je eigen werkzaamheden. De workshops duren tussen de 1,5 en 3 uur. De workshops gaan minder diep in op de onderwerpen dan de trainingen, maar kunnen wel een goede start zijn om meer te weten te komen over het onderwerp.

Workshop op je eigen locatie

Wil je graag een start maken met slimmer werken, niet harder? En…

  • heb je geen budget en/of
  • heb je minimaal 20 collega’s of andere geïnteresseerden die er ook mee willen starten en
  • wil je op je eigen locatie een van de workshops (zie hieronder) volgen?

Dan komen we naar je toe!

Jullie krijgen dan een GRATIS workshop die normaal € 145,00 per persoon kost.
Wij vinden het belangrijk om je (en je team) te helpen (ook als er geen budget is) omdat we weten er veel mensen zijn die onnodig hard werken, stress hebben of veel meer tijd kwijt zijn dan nodig is. Daarom willen we een beweging op gang helpen waarbij mensen elkaar gaan helpen.

Het resultaat is dat je zelf direct na de workshop al gelijk een stuk slimmer kan gaan werken maar ook een collega op weg kan helpen.

Ik wil een workshop aanvragen

Gratis Slimmer Werken workshops

Een nieuwe start om slimmer te werken (niet harder)

Een bekende situatie? je komt tijd tekort. Er moet steeds meer gebeuren met minder mensen. Je hebt een aantal bekende technieken en apps al geprobeerd, maar je bereikt toch steeds niet het gewenste resultaat.

Er ontbreekt iets… De verbinding. Zou het niet fijn zijn om te weten op welk moment je welke tools en technieken het beste kan gebruiken zodat ze elkaar complementeren en versterken en het bovendien makkelijker is om alles bij te houden.

Bekijk het verslag van de workshop bij H2O business club
FINAL-LOGO-H2O-BUSINESS-CLUB_-EDENS-DESIGN

Jouw ideale werkweek

Lukt het je prima om elke dag wat taken af te tikken maar heb je toch aan het einde van de week nog veel taken openstaan die eigenlijk af hadden moeten zijn? Moeite om overzicht te houden? Een overvolle agenda? Last van uitstelgedrag? Niet met de juiste dingen bezig? Veel tijdverlies? Niet goed voorbereid? Stress?

In navolging op de workshop “Hoe werk je elke dag slimmer” gaan we ook de volgende stap in het slimmer werken behandelen en gaan we focussen op “Hoe werk je elke week slimmer”.

Jouw meest succesvolle kwartaal

Misschien lukt het je prima om elke dag en elke week slimmer te werken maar heb je toch het gevoel dat er een onbalans is in je leven? Je misschien te veel tijd bested aan werk of juist privé of een bepaalde rol? (ouder, partner, vrijwilliger, projectmanager, coach, etc.)

Als je (weer) de dirigent wil worden van je leven en per rol goede doelen wilt kiezen en deze kunnen opbreken naar kwartalen, weken en dagen om ze makkelijker en in balans te kunnen behalen, dan is dit een goede workshop voor jou.

Jouw beste team

Je bent inmiddels zelf al aardig slim aan het werk. Je bereikt meer, hebt minder stress, meer plezier en resultaat en je voelt je redelijk goed in balans. Misschien is het dan nu tijd om dit met je team ook te bereiken?

Maar hoe werk je dan goed samen? Hoe kan je alle talenten bijelkaar zo inzetten dat er meer sociale innovatie ontstaat en team doelen makkelijker, eerder en met meer effect worden bereikt? Maar ook de persoonlijke doelen niet ondergesneeuwd raken? Deze workshop leert je methoden en instrumenten gebruiken om dit te kunnen bereiken.

 

Mindmapping

De ideale start voor meer structuur, overzicht, rust, creativiteit en tijdsbesparing. Leer de therorie achter en de basis van mindmappen.

Snellezen

De training snellezen is bedoeld voor iedereen die een paar jaar op zijn leven aan wachttijd wil besparen en sneller de essentie uit teksten wil kunnen halen.

Nieuwe technieken voor ouderwets timemanagement

Dé manier om nieuwe technieken te leren die helpen bij het verbeteren van de timemanagement. Gericht op het beter gebruik maken van je tijd.

 

Workshop volgen?

Laat je e-mail adres achter en we nemen contact op voor vrijblijvend advies, of stel je specifieke vraag via het contactformulier

    Back to Top