Slimmer werken met je team

thinkicon-antraciet
Wij helpen teams op een leukere manier, sneller doelen halen en inspelen op veranderingen vanuit uitlijning, overzicht en draagvlak. Om meer ‘zelfsturend’ te worden binnen de kaders van de organisatie. Door onderzoek, artikelen schrijven, op maat gemaakte trainingen, dashboards, kennis hergebruik en het ontwikkelen van teamplannen d.m.v. storymapping.

Teamtraining

We maken trainingen voor teams op maat door deze ‘diagnose’ uit te voeren en de training te geven aan de hand van praktische zelf ingebrachte cases. Zo kan het geleerde direct worden toegepast op de praktijksituatie. Door voor de training de Storymapping aanpak in te zetten of de Hero Game Live! te gaan spelen kan er nog meer uit een training worden gehaald. Bekijk onze trainingen en neem contact met ons op voor een aanpak op maat.

Doe mee met het onderzoek ‘Slimmer werkende teams’

We zijn gestart met een onderzoek naar naar het verbeteren van werk van (mensen in) teams. Wat betekend dat voor jou? Je kan onze drie basistrainingen volgen met je hele team voor een gereduceerd tarief. We verwachten daarvoor alleen terug dat we de voortgang mogen meten en interviews mogen afnemen. Bekijk tussenresultaten en details om mee te doen.

Teamontwikkeling

Hoe krijg je je team een stap verder in slimmer werken (niet harder)? Hoe wordt je team een “High Performance Team“? Wat zijn de doelen voor dit jaar? Hoe ga je die realiseren en monitoren terwijl het team met meer plezier en minder stress werkt? Bekijk op de site van World of Minds voor onze aanpak voor teamontwikkeling of begin gelijk met storymapping!

Onderzoek Slimmer Werkende Teams

Bekijk ons onderzoek en hoe dit je team kan helpen. Doe mee aan ons onderzoek voor korting op teamtrainingen!

Klik hieronder om te ontdekken hoe we deze ‘groeps-leerreis’ kunnen ondersteunen (ook als er geen budget is)!

(dubbelkik op de video voor groter formaat)

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top