Webinar supportpagina

Hoe werk je elke week slimmer?

 

 

Vervolg

Aan de slag: In de webinar heb je een aantal tips gekregen die je helpen slimmer te werken. Ons advies is om niet alles direct proberen toe te passen, maar in kleine stappen te beginnen. Start bijvoorbeeld met het inplannen van een dagelijks reflectiemoment. Kijk aan het einde van de dag hoe het is gegaan en plan voor de volgende dag je twee belangrijkste doelen in.

Webinar: De webinar “Werk Slimmer Elk Kwartaal” is een logisch vervolg op deze webinar. In deze webinar laten we aan de hand van een aantal tips laten zien wat je kan doen om op een langere termijn slimmer te werken.

Training: Wil je meer de juiste dingen doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans? Dan adviseren we de trainingen Lifelong Learning, MindManager Foundation en Slimmer Tijd Benutten te volgen voor het beste resultaat.

Advies: Vul de Analyse Persoonlijke Ontwikkelingen in om een vrijbijvend advies te krijgen over je uitdagingen en waar je kan starten. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Support en materialen

Download de poster “Werk Slimmer Elke Week” (pdf).

 
Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog. Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

 

 • 5W+H Voorbeeld

  07 dec 0 Comments

  De 5W+H is een methode die helpt bij scherp krijgen van wat in bijvoorbeeld een project moet worden gedaan. Door het invullen van de vragen krijg je een goed beeld

  Read More →

 • Hoe werk je slimmer, maar dan ook echt elke week?

  18 jun 0 Comments

  In deel 1 en deel 2 van ‘Hoe werk je slimmer, maar dan ook echt elke dag’ hebben we een dagritme besproken wat je kan helpen elke dag slimmer te

  Read More →

 • Begin met de Pomodoro techniek

  01 nov 0 Comments

  In onze webinars en trainingen hebben we het regelmatig over de “Pomodoro techniek”. Deze techniek helpt je te concentreren op je taken door je tijd in kleine blokjes op te

  Read More →

 • Tijd voor de Pomodoro!

  14 okt 0 Comments

  Een populaire tijdbenutting-techniek is de Pomodoro techniek, maar bij veel mensen ook onbekend. Tijd dus om deze populaire techniek onder de loep te nemen. Geen tijdmanagement maar slim tijd benutten.

  Read More →

Back to Top