Ontwikkel je team(plan)

Hoe zorg je dat een team beter gaat presteren? Hoe zorg je dat er een goed en door het team gedragen plan komt? Op deze pagina tref je een aantal tips & tricks om met je team beter samen te gaan werken en een link om een webinar of workshop op maat voor je eigen team aan te vragen.

Naar aanleiding van het artikel “Wat leren we in 7 stappen van googles high performance teams” kun je de template van het stappenplan uit het artikel als PDF of als MindManager aanvragen om zelf ook aan de slag te gaan met een teamdashboard

 

Teamworkshop

We kunnen op weg helpen je voor het ontwerpen en faciliteren door World of Minds van een teamworkshop (virtueel of op locatie) om één van de uitdagingen binnen jouw samen aan te gaan pakken.

De workshop is een start om je team te verbeteren door bijvoobeeld;

  1. Te komen tot een betere teamplan(ning).
  2. Te onderzoeken waar de grootste valkuilen in ons team zitten, wat we daaraan kunnen doen en om ons zodoende verder te ontwikkelen.
  3. De ‘psychological safety’ te gaan vergroten.
  4. Het proces van het hergebruiken van kennis te gaan verbeteren.
  5. Tot een ontwerp van een dashboard te komen dat ons helpt bij de teamplanning en monitoring, bijvoorbeeld in elke vergadering.
  6. Een taai probleem aan te pakken (de Kaizen aanpak).
  7. Een volgende procesverbetering te gaan doorvoeren (de Kata aanpak).

 

 

Onderzoek slimmer werken in teams

Bekijk ook ons onderzoek waar je met je team mee kan doen aan het onderzoek hoe teams slimmer kunnen gaan werken door het volgen van een leergang. Door mee te doen aan het onderzoek krijg je de training tegen een sterk gereduceerd tarief. Er is nog beperkt plek!

 

Zelfstudie slimmer werken met je team

Wil je meer weten over het verbeteren van teams, klik dan op één van onderstaande links voor artikelen, posters, video’s en webinars.

 

 

Vraag een teamworkshop aan

Vul je gegevens in om een workshop aan te vragen.  De workshops kunnen zowel als on-line (ongeveer 2 uur) als fysiek (een dagdeel) gehouden worden. 


    Back to Top