Webinar supportpagina

Hoe werk je elk kwartaal slimmer?

 

 

Vervolg

Aan de slag: In de webinar heb je een aantal tips gekregen die je helpen slimmer te werken. Ons advies is om niet alles direct proberen toe te passen, maar in kleine stappen te beginnen. Start bijvoorbeeld met het inplannen van een reflectiemoment elk kwartaal. Wat zijn je doelen op de lange termijn? Hoe gaat het daarmee? Moeten ze worden bijgesteld? Bepaal de eerste stappen voor je doelen.

Webinar: We raden aan een persoonlijk dashboard te maken om overzicht te creëren en je lange en korte termijn doelen te halen. Hiervoor hebben we een serie van vier “SRS personal dashboard webinars“.

Training: Wil je meer de juiste dingen doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans? Dan adviseren we de trainingen Lifelong Learning, MindManager Foundation en Slimmer Tijd Benutten te volgen voor het beste resultaat.

Advies: Vul de Analyse Persoonlijke Ontwikkelingen in om een vrijbijvend advies te krijgen over je uitdagingen en waar je kan starten. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Support en materialen

Download de poster “Werk Slimmer Elk Kwartaal” (pdf).
Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog. Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

 

Back to Top