Webinar supportpagina

Begrijpend snellezen

 

 

Vervolg

Aan de slag: In de webinar heb je een aantal tips gekregen die je kunnen helpen sneller te lezen. Om hier steeds beter in te worden is het vooral zaak te blijven oefenen. Je kan hiervoor hulpmiddelen als Spreeder (zie blogartikel hieronder) inzetten. Gebruik een timer, neem af en toe pauze tussen het lezen en probeer aantekeningen (liefst in een mindmap) te maken.

Webinar:We kunnen twee webinars adviseren die hier goed op aansluiten. De eerste is “niet meer zo snel afgeleid zijn”. In deze webinar wordt besproken hoe je de pomodoro techniek gebruikt om geconcentreerd te blijven werken (en dus lezen). De andere webinar is “het strutureren van informatie”. Hierin leer je hoe je hoofd- en bijzaken kan onderscheiden.

Training: Begrijpend snellezen is een onderdeel van de training “Lifelong Learning”. Hierin leer je niet alleen meer over snellezen, maar onder andere ook geheugentechnieken, mindmappen en lateraal denken. Uiteindelijk leer je hoe deze technieken elkaar versterken en je ook echt kunnen helpen.

Support en materialen

Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog. Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

 

Back to Top