“Slimmer werken, niet harder” bij jouw organisatie

Organisatie

Welkom! Hier tref je informatie aan over de leermodulen, trainingen, webinars en support van preferred supplier Academy of Minds die gericht zijn op ‘Slimmer Werken, Niet Harder’ op basis van nieuwe methoden (o.a. Whole Brain Thinking) en slim gereedschap (o.a. MindManager).

Weet je nog niet precies waar je moet beginnen?

Ga dan naar de Analysetool Persoonlijke Uitdagingen® en beantwoord de vragen (ca. 10 minuten).
Je ontvangt dan een een Persoonlijk Routeplan Slimmer Werken® (zie voorbeeld) met een advies zowel voor als je geen budget hebt/krijgt (gratis webinars, support, leermodules, et cetera) of wel budget hebt (Trainingen en Masterclasses).

Leg de basis onder je loopbaan

De ideale start training om slimmer te leren werken (niet harder) is de Life Long Learning training (zie hieronder). Mocht je die al hebben gedaan dan is de meest logische vervolgstap, de MindManager Basic, ook tijdelijk verlaagd.

 


 

Trainingen

 

Training lifelong learning

In deze dagtraining leer je hoe de toenemende informatiestroom gemakkelijk kunt structureren, categoriseren en prioriteren. Je leert overzicht te creëeren, hoofd- en bijzaken beter te onderscheiden, je denken en creativiteit te vergroten, slimmer te notuleren en brainstormen. Deze training is opgebouwd uit vier componenten die elkaar versterken; handmatig mindmappen, begrijpend snel lezen, geheugentraining en lateraal /verder denken.

Training Mindmanager Basic

Deze dagtraining werkt op basis van de nieuwste software en de aHa!Coaching add-in suite en is daardoor nog meer gericht op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit en het samenwerken in teams. De nieuwste inzichten op het gebied van Slimmer Werken, Niet Harder, m.b.v. elektronisch mindmappen zijn hierin opgenomen.

Training Projectmanagement met Mindmanager en MS Project

Deze dagtraining is speciaal ontwikkeld voor projectmanagers en -officers op basis van de nieuwste methoden en inzichten op het gebied van leren, gestructureerd projectmatig werken en tooling (Mindjet MindManager, MS Project en de MindManager add-in suite).

Opfristraining werken met de nieuwe MindManager

Deze halve dagtraining is bedoeld voor eenieder die al (lagere of kortere tijd) werkt met MindManager en van plan is te gaan werken met de nieuwste versie MindManager software en nieuwste versie van de aHa!Coaching add-in suite. Mocht je al langere tijd niet meer hebben gewerkt met MindManager, dan is de MindManager Basic training een betere keuze.

Meer weten over het trainingsaanbod?

Laat je e-mail adres achter en we nemen contact met je op. Of vul het contactformulier in met je specifieke vraag

  Webinars

  Deze Smart Reset Series (SRS) webinars zijn, zonder voorgaande training, (tijdelijk) gratis te volgen vanaf de eigen werkplek, thuis of via een mobiel apparaat. Er zijn twee series van webinars;

  1) SRS Personal Dashboard opeenvolgende serie van vier webinars van 50 minuten elk en

  2) de serie van SRS lunchwebinars van 30 minuten elk

   

  Personal Dashboard Webinars

  Een serie van vier opeenvolgende SRS webinars, die je helpen om jouw Personal Dashboard op te bouwen, om meer de juiste dingen te doen in minder tijd met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans.

  ✏ Gratis inschrijven voor de SRS Personal Dashboard webinars kan eenvoudig via het webinar overzicht van Academy of Minds. Hier tref je ook uitgebreidere beschrijvingen aan.

  Lunchwebinars

  Daarnaast een keuze uit de volgende SRS lunchwebinars: Het structureren van informatie, Niet meer zo snel afgeleid zijn, Werken vanuit één (team) takenlijst, Uitstelgedrag tegengaan, Begrijpend snellezen, Vergroot je denkkracht en De Weekly Review.

  ✏ Gratis inschrijven voor de SRS lunchwebinars kan eenvoudig via het webinar overzicht van Academy of Minds. Hier tref je ook uitgebreidere beschrijvingen aan.

  Masterclasses

  Masterclass omgaan met de Informatielawine en Begrijpend Snellezen

  De hoeveelheid informatie die op ons afkomt via internet, e-mail en sociale media neemt elk jaar toe. Als kenniswerker, (project)manager of (support) medewerker moet je steeds meer lezen. Zowel op papier als van je beeldscherm. Diverse onderzoeken geven aan dat we al gauw 2 tot 5 uur per dag lezend doorbrengt. Je kunt dus vanaf 400 uur per jaar besparen op je leeswerk. In deze Masterclass van een halve dag leer je sneller te gaan lezen met meer begrip en leer je bovendien de toenemende informatiestroom gemakkelijk kunt structureren, categoriseren en prioriteren. Deze Masterclass is zonder enige vooropleiding te volgen.

  Masterclass Gestructureerd Projectmatig werken voor anderen dan projectmanagers

  Deze Masterclass van een halve dag is speciaal ontwikkeld voor iedereen die regelmatig kleine projecten moet leiden en NIET een ‘officiële’ projectmanagers of -officer is (volg dan de training ‘Projectmanagement met Mindmanager en MS Project’). Na de training heb je geoefend met alle functies van MindManager en de Add-in suite die van belang zijn voor gestructureerd projectmatig werken. Je leert overzicht en inzicht te bouwen en behouden en hoe je kleinere projecten binnen tijd en budget kan managen. Alleen te volgen na de MindManager Basic.

  Leermodules

  scr_leermoduleDe leermodule ‘Hoofd- en bijzaken onderscheiden’ is aan te raden als voorbereiding voor de deelnemers van de Lifelong Learning, MindManager Basic, Werken met de nieuwe MindManager, de Masterclasses Omgaan met de Informatielawine en Projectmanagement met Mindjet MindManager en MS Project.
  Binnenkort meer leermodules…

  Support sites

  De supportsites bieden naslagwerk voor de Mindjet MindManager software en voor de trainingen in de vorm van tips, downloads en templates.

   

   

   

   

   

  Succes met Slimmer Werken, Niet Harder!

  Het trainers team van Academy of Minds | info@academyofminds.com | +31(0)70 7071355 | youtube Academy of Minds

  Back to Top