Webinar supportpagina

Hoe werk je elke dag slimmer?

 

 

Vervolg

Aan de slag: In de webinar heb je een aantal tips gekregen die je helpen slimmer te werken. Ons advies is om niet alles direct proberen toe te passen, maar in kleine stappen te beginnen. Start bijvoorbeeld met het inplannen van een dagelijks reflectiemoment. Kijk aan het einde van de dag hoe het is gegaan en plan voor de volgende dag je twee belangrijkste doelen in.

Webinar: De webinar “Werk Slimmer Elke Week” is een logisch vervolg op deze webinar. In deze webinar laten we aan de hand van een aantal tips laten zien wat je kan doen om ook elke week slimmer te werken.

Training: Wil je meer de juiste dingen doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans? Dan adviseren we de trainingen Lifelong Learning, MindManager Foundation en Slimmer Tijd Benutten te volgen voor het beste resultaat.

Advies: Neem contact met ons op voor advies voor een vervolg. Aan de hand van wat je wel of juist niet interessant vind geven we passen en vrijblijvend aan wat ons advies is.

Support en materialen

Download de poster “Werk Slimmer Elke Dag” (pdf).

 

Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog. Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

 

Back to Top