Webinar supportpagina

Effectief goede gewoonten aanleren

 

 

Vervolg

Aan de slag: Zoals besproken in de webinar, bouw je nieuwe gewoonten op in kleine stapjes. Zorg dat het eerste stapje een gewoonten is geworden en bouw het zo uit. Beloon jezelf elke keer als je iets nieuws goed hebt gedaan. Bedenkt voor het afleren van slechte gewoonten wat de aanleiding en de beloning is en probeer het gedrag wat daaruit voortkomt te vervangen. Lees de tips nog rustig door in het artikel.

Webinar: We raden aan een persoonlijk dashboard te maken om overzicht te creëren en je lange en korte termijn doelen te halen. Hiervoor hebben we een serie van vier “SRS personal dashboard webinars“.

Training: Wil je meer de juiste dingen doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans? Dan adviseren we de trainingen Lifelong Learning, MindManager Foundation en Slimmer Tijd Benutten te volgen voor het beste resultaat.

Advies: Vul de Analyse Persoonlijke Ontwikkelingen in om een vrijblijvend advies te krijgen over je uitdagingen en waar je kan starten. Of neem contact met ons op voor advies voor een vervolg.

Support en materialen

Download de poster “Werk Slimmer Elk Kwartaal” (pdf).
Onderstaand vind je informatie over onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen. Kijk voor alle onderwerpen en meer tips op onze blog. Hou deze pagina en de blog in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips en materialen die je helpen slimmer te werken!

Bekijk ook de boeken die we hebben geselecteerd met meer informatie en achtergrond om slimmer te werken.

 

 

Back to Top