Ook slimmer werken met de App?

Test de app die je helpt in een goede balans je doelen te halen

statistieken-cbsKlinkt het volgende bekend? Minstens een paar keer per maand voelen mensen zich leeg aan het eind van een werkdag, emotioneel uitgeput door het werk of moe bij het opstaan als zij werden geconfronteerd met hun werk. Ruim 14 procent van de werknemers in Nederland had in 2014 burn-outklachten. Dat is een op de zeven. Dat melden CBS en TNO.

Dit kan worden voorkomen, daarbij helpen we al door onze trainingen en ondersteuning. Een burn-out begint met bijvoorbeeld geen (goed) overzicht over je werk hebben, veel te volle takenlijsten, moeilijk (of de verkeerde) prioriteiten stellen, je lange termijn doelen niet halen of niet kunnen focussen.

Werken vanuit overzicht en structuur neemt een groot deel van deze oorzaken weg. We hebben gemerkt, om dit goed en consequent te doen, dat een dagelijkse geheugensteun helpt met het slimmer omgaan met tijd en er ook echt een gewoonte te maken. Om die reden zijn we begonnen met het ontwikkelen van een App voor Android en iPhone die je daarmee helpt. Uiteraard willen we dat de App zo fijn mogelijk werkt en daar kunnen we jou hulp weer bij gebruiken.

Nog beperkt aantal testplekken

Schrijf je nu in om te helpen met testen en krijg gratis de App, training en coaching om de oorzaken van een burn-out aan te pakken en je werk te organiseren.

Leer elke dag slimmer te werken!

Bekijk de voortgang en resultaten van de betatest tot nu toe

Bekijk de eerste korte presentatie van Jerre Lubberts over de App op de najaarsbijeenkomst van World of Minds.

Waarom deze app? Bekijk dit korte filmpje waarin uitgelegd wordt wat de achtergrond van de app is en de filosofie die we hierbij hebben ontwikkeld.

Onderdeel van onze methodiek

We geloven niet dat een dag training gedragsverandering zal bewerkstelligen. Daarom krijgen onze cursisten ook huiswerk, coaching en webinars zodat de nieuwe technieken en inzichten onderdeel worden van je dagelijkse werkzaamheden en je echt de voordelen ervan ervaart. De App is een aanvulling op deze aanpak en zorgt voor een continue verbetering.

Overzicht in je werk

De App ondersteunt het werken vanuit dagdoelen in plaats van losse taken. Op die manier krijg je focus op de dingen die echt belangrijk zijn in plaats van het afwerken van een takenlijst. Door de koppeling met hogere doelen (mijlpalen) wordt ook duidelijk welke bijdrage elk doel heeft aan het geheel.

Leer van jezelf en van anderen

Wat kan je leren wanneer je een doel niet haalt? Wat was de oorzaak? Of kan je juist ook iets leren van een wel gehaald doel? In de App kan je bij elk doel je reflectie (leerpunten) bijhouden. Zo krijg je overzicht en zie je of je vaker dezelfde valkuilen tegenkomt. Dit geeft je een kapstok om jezelf te blijven verbeteren.

Krijg inzicht in je rollen

Naast je doelen voor jezelf als werknemer (of ondernemer) heb je waarschijnlijk ook doelen als ouder, sporter, vrijwilliger etc. De App geeft je de mogelijkheid om voor de verschillende rollen doelen te stellen en geeft je in een overzicht welke van je rollen (te) veel aandacht krijgen en welke meer zouden moeten krijgen.
Wat bieden we aan?

Exclusieve toegang tot onze App (nog in beta fase)
Uitleg en theorie over onze methodiek
Persoonlijke coaching (3 maal)
Toegang tot de community om van elkaar te leren

Wat vragen we?

Actief testen van de App
Je mening
Dat je een Android toestel of iPhone gebruikt

 

Android_robot apple

Meedoen?

Om mee te doen hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen en we nemen contact met je op voor de vervolgstappen.
    Wil je testen op een Android of Apple telefoon (of beide)?
    AppleAndroid

    Back to Top